Openvpn Nasıl Kullanılır?

Mart 25, 2015
Merhaba arkadaşlar bu makalemizde sizlere OpenVPN ‘i nasıl kullanıldığını aktarmaya çalışacağım. Yazımızın devamında hem yazılı olarak hemde videolu anlatım olarak görebileceksiniz. Öncelikle OpenVPN nedir? Onu bir anlayalım. Arkadaşlar OpenVPN Bedava İnternet demektedir. Telefonunuzda TL bakiyesi olmadan bile internete ücretsiz olarak girer ve hızlı olmasının yanı sıra sınırsız bir işlemdir. Tek fark Tüm hatlar üzerinde çalışma yapılmamaktadır.
..::

Openvpn Nasıl Kullanılır

::..
Peki OpenVPN nasıl Kullanılmaktadır? Öncelikle Google Play üzerinden OpenVPN Connect uygulamasını indirmeniz ve kurmanız gerekmektedir. İndirme ve kurulum işleminin bitmesinden sonra aşağıda sizlere resim üzerinde de göstermiş olduğumuz gibi Seçenekler kısmına basın ve bazı telefonlarda bu ayarlar sol tuş kimisinde ise sağ tuş olarak olabilir.
Bu işlem sonrasında Import’a basınız ve En alt kısımda gözükenin bir üstünde yer alan Sd Card seçeneğini seçin.
                 
Openvpn Nasıl Kullanılır
İndirmiş olduğunuz config’i bulunuz ve üzerine tıklayın sonradan da sağ alt bölümden Select bölümüne basınız. Sonrasında sizden kullanıcı adı isteyecektir. Hepsinin işlemleri farklı farklıdır. Bazı şifreler ise gündelik bazıları da haftalık olarak değişkenlik gösterebilir.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.