Vodafone-Turkcell-Avea Your Freedom Hızlandırma Ve Sınırsız Yapma

Bildiğiniz gibi programın adından da anlaşılacağı üzere Your freedom adı altından bedava olarak ücretsiz bir şekilde internete girme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bugün size paylaşım yapacağım konu ise Your freedom üzerinde var olan bağlantı hızınızı nasıl yükseltebileceğinizi anlatmaya çalışacağım. Bu sayede artık your freedom üzerinden bağlantı kurarken sitelere daha hızlı erişim sağlayabileceksiniz.
Öncelikle your freedom’u indirmeniz gerekmektedir. Sınırsız olarak kullanabilmek için aşağıda anlatmış olduğum adımları teker teker doğru bir şekilde yapmanız gerekmektedir.
Your freedom nasıl hızlı bir şekilde kullanılır videomuz üzerinden izleyebilirsiniz.

Yapmanız gereken ikinci işlem 3G BOOSter programını indirmek bunun apk dosyasına aşağıda verdiğimiz bağlantıdan indirebilirsiniz.
Şimdi başlayabiliriz.
Freedom ‘u indirme işleminden sonra, ayarları yapabilmek için yazımızın devamında göreceğiniz resimler üzerinde ki gibi ayarlayınız. Bu işlemi yaptıktan sonra geri gelerek freedom dan çıkınız. Avea vodofone veya Turkcell hatlarınızın wap ayarlarının kurulu olup olmadığını kontrol ediniz. Aksi takdirde çalışmayacaktır. Daha sonra üst kısımda yer alan APK indir adlı dosyayı indirip açınız ve start işlemine başlayınız. Sonra Freedom ‘a gelerek bağlantıyı kurunuz. Artık internetiniz hızlı bir şekilde aktif. Eğer hala çalıştıramadıysanız yorum bölümüne yazarak bizden yardımcı olmamızı isteyebilirsiniz.
k1k2
İşlemimiz bu kadar kafanızda soru işaretleri kaldıysa yine yorum üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.
İyi gezintiler.

3 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Allah razı olsun. Da internetde hızlı olsa daha iyi

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.